fredag 25 januari 2013

Fredagsmys.


Har lite fredagsmys med julius och Neo. Fast dom bråkar mest över Neos nya gåbil. Men jag lägger mej inte i så mycket så går det snart över ;) Jag har eldat och eldat hela dagen så nu e det bastu här inne, FÖR VARMT! Men då håller dte sej förhoppningsvis inatt.

Igår var vi hos sjukgymnasten och allt gick bra, vilket jag redan visste. Hon kollade på hans gång, rörde hans höft. Och kollade så han kunde vrida huvudet lika mycket åt båda hållen. På ena sidan var det kanske 3% som fattades men inget att bry sej om. Så vi skall inte dit mer nu iallafall :) Skönt! Jag fick fatt i en tvilling skötväska på babyproffsen som va på rea också, helt perfekt var den :)

Marcus ringde precis från Ängelholm, han lät väääldigt trött stackarn. Jobbigt med intensivkurs. Och 2 dagar kvar. Men det e bara att kämpa på Darling <3 h="" han="" hemma="" honom="" men="" och="" p="" r="" saknar="" verkligen="" vi="">
Imorgon blir det ut och busa i snön så mycket det bara går så den dagen går också.
Hade besök av Jimmie m Familj här ikväll. Barnen busade och busade :) Och nu e Neo trött men får va uppe till kl 9 sen går vi all och lägger oss.

natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar