onsdag 22 maj 2013

Happie!!!!!


Yes, nu har jag Äntligen fått en tid för Operation! Jag är lycklig!!!!!
Den 5/6 blir det, så om drygt 2 veckor!






Det skall bli så skönt att bli av med skiten! Kunna äta kött igen. Ja äta överhuvud taget. Men det dumma är ju "och klart att något skulle bli dumt" att Jeffs studentdag är just den dagen...... så kan inte va med tyvärr. Men jag tänker inte avboka tiden nu inte. Får storfira han lite efteråt ;)
Jag längtar men samtidigt blir jag nervös! Op tar ca en timme så jag kommer va sövd i en timme!! När jag opererade navelbråcket så tog det max en kvart! Aja jag överlever nog....................
Slipper förhoppningsvis det stora snittet över magen och bara små hål. För det e sagt att det skall bli titthålskirurgi. Och förhoppningsvis igen så kan jag åka hem samma dag. Till mina små små bebisar hemma och mannen såklart! Dessa operationer!!!!!!! Men sen e det gjort och jag kommer kunna fortsätta leva normalt! :)

Igår va brorsan här med Lina och barnen och hälsade på, och Neo fick leka av sej med andra barn. Vi kommer ju ingenstans nu för vi har ju bara en bil. Men skall se om vi kan köpa en liten skitbil som M kan köra till jobbet med. För jag måste få komma hemifrån jag också! Min bil är på lagning och det kommer ta ca 2-3 veckor!!!!! Gaaah blir galen. Båda dörrarna på höger sida måste bytas ut, huven där fram måste bytas ut. lamporna, lamp glaset och massa annat SUCK! FÖRBANNADE lilla söta DUMMA BOCK vad skulle du ut på vägen när det kom en bil för!!!?????


 Neo badar i vasken :)


 Melvin, Neo & Albin leker med magneter :)




Nepp nu skall jag klippa och fixa lite!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar